Uuden lukuvuoden opinto-opas on julkaistu

Lukuvuoden 2023-2024 opinto-opas on nyt julkaistu ja sitä voi lukea täältä. Opas jaetaan talouksiin elokuun alussa ja sitä on saatavilla myös kaikista Nurmijärven alueen kirjastoista sekä opiston toimistosta ja opetuspisteistä.

Uudistimme opinto-oppaan sisältöä hieman. Tarkat kurssitiedot, tarvittavat välineet ja muu tärkeä info löytyy ajantasaisena jokaisen kurssin tiedoista ilmoittautumisjärjestelmästä. Sieltä näet myös kurssin kalenterin sekä mahdolliset muutokset.

Opinto-oppaan painatuksen jälkeen kurssitietoihin saattaa tulla muutoksia, joten kurssitiedot kannattaa aina tarkistaa myös kurssijärjestelmästämme, joka toimii samalla myös verkkokauppana. Tietoja voi selata vapaasti ilman, että tarvitsee ilmoittautua kursseille. Kun haluat osallistua kurssille tai luennolle, muistathan siinä tapauksessa ilmoittautua ennakkoon – aina!

Ilmoittautumisjärjestelmä uudistui

Kaikki kurssitiedot löytyvät kootusti ilmoittautumisjärjestelmästä. Siellä voi tarkastella kurssitietoja vapaasti vuorokauden ympäri ilman, että kursseille tarvitsee ilmoittautua. Uudistuksen myötä kurssihaku muuttui monipuolisemmaksi: nyt kursseja voi hakea erilaisin kriteerein, mm. sijainnin mukaan.

Kursseille ilmoittaudutaan saman sivuston kautta, joka on myös verkkokauppa. Osallistumisen voi kätevästi maksaa samalla. Maksun voi myös ohittaa, jolloin maksulinkki lähetetään osallistujalle ennen kurssin alkua sähköpostitse. Paperilaskuja lähetämme ainoastaan erillisestä pyynnöstä.

Verkkokauppaan päivitetään myös ajankohtaiset tiedot kursseista ja mahdollisista muutoksista.

Kaikki kurssitiedot löydät www.opistopalvelut.fi/nurmijarvi