Musiikki

Nurmijärven Opistossa voi opiskella musiikkia yksilö- ja ryhmäopetuksena. Hinnat vaihtelevat 10 eurosta 82 euroon. Mukana on kursseja, joita järjestetään vain kerran, mutta useimmat kurssin kestävät koko lukuvuoden. Mukaan voi tulla kesken kaudenkin. 

Viikonloppu- ja lyhytkurssit

Kurssien aiheet vaihtelevat vuosittain. Syksyn 2023 kursseja:
Elektronisen musiikin tuotanto
Estill Intro Workshop -laulukurssi
Kansanmusiikkia harpulla ja lyyralla
Musiikkiteatteri-syysleiri
Bändisoiton alkeiskurssi Klaukkala
Bändisoiton alkeiskurssi Kirkonkylä

Kiljavalla järjestetään Rautalankamusiikin leiri 16.-17.9. Kurssin yhteyteen voi tilata myös ruokailut ja majoituksen.
Rautalankaa viikonlopuksi

Laulu- tai soitonopetus

Yksilöopetuksen paikkoja on rajoitetusti. Tiedustele vaihtoehtoja ja ilmoittaudu jonotuslistalle. Ilmoittautuminen syyslukukauden tunneille alkaa 7.8.2023 (040 9692677, ma-to 9.00-16.00 ja pe 9.00-14.00)
Laulu- ja soitonopetus 

Laulua tai soittoa voi opiskella myös ryhmässä. Kurssitarjonnassa löytyy ryhmiä karaokelaulun, ukulelen, kitaran ja rumpujen opiskeluun.

Kuorot ja lauluyhtyeet

Nurmijärven Opistossa toimii kuoroja, joilla on oma yhdistys. Näihin kuoroihin ilmoittaudutaan suoraan kuoron yhteyshenkilölle. Eläkeläisten laulupiirien toimintaan voit ilmoittautua suoraan Nurmijärven Opiston sivuston kautta.
Kuorot ja lauluyhtyeet

Tämän lisäksi on nuorille suunnattu Lauluyhtye.

Kiinnostaako kuorolaulu. Järjestämme ke 23.8. klo 18 tapahtuman, jossa pääset tutustumaan paikallisiin kuoroihin.
Tule kuoroon

Orkesterit ja musiikkiryhmät

Yhteismusisointi on mukava harrastus. Pienelläkin osaamisella voi liittyä yhtyeeseen, mutta ilmoittautuessa on hyvä ottaa yhteyttä myös ryhmien vetäjiin. Tarjolla on ryhmiä rokkiin, poppiin, jazziin, operettiin, viihdemusiikkiin ja kansanmusiikkiin.
Orkesterit ja musiikkiryhmät

Kehitysvammaisten musiikki palaa kurssitarjontaan.
Kehitysvammaisten musiikki

Senioreille uutuutena musiikkitoimintaa.
Musiikkitoimintaa senioreille

Musiikin tilauskurssit

Tilauskurssit räätälöidään tilaajan tarpeeseen ja aikatauluihin. Kurssi voi olla vaikkapa bänditreenit ja ukulelejamit. Tämän lisäksi voimme ehdotusten pohjalta suunnitella muitakin kursseja. Lisätietoja 040 9692677 (ma-to 9.00-16.00 ja pe 9.00-14.00).

Lapset- ja nuoret

Lapset ja nuoret voivat opiskella musiikkia yksilöopetuksena. Ilmoittautuminen syyslukukauden vapaille laulu- ja soittotunneille alkaa 7.8.2023 (040 9692677, ma-to 9.00-16.00 ja pe 9.00-14.00).
Laulu- tai soitonopetus

Bändisoittoa voi harrastaa bändikouluissa. Ala-asteikäisille suunnatut ryhmät harjoittelevat PopCorn-bändikoulussa. 
Jukolan musiikkikoulu

Yläasteikäisten ilmoittautuminen bändikouluun on jatkuvasti auki. Bändejä ohjaa kolme opettajaa ja ne harjoittelevat Kirkonkylässä ja Klaukkalassa.
Bändikoulu

Jukolan musiikkikoulu

Jukolan musiikkikoulu tarjoaa taiteen perusopetus lapsille, nuorille ja aikuisille. Tarjolla on opetusta bändisoittimiin ja lauluun yksilö- ja ryhmäopetuksena. Tämän lisäksi annetaan ns. avointa, ei taiteen perusopetukseen kuuluvaa opetusta klassisissa soittimissa.
Uusien oppilaiden ilmoittautuminen yksilötunneille alkaa huhtikuussa 2024 (040 9692677, ma-to 9.00-16.00 ja pe 9.00-14.00).
Jukolan musiikkikoulu