Musiikki

Music background

Nurmijärven Opistossa voi opiskella musiikkia yksilö- ja ryhmäopetuksena. Hinnat vaihtelevat 10 eurosta 78 euroon. Mukana on kursseja, joita järjestetään vain kerran, mutta useimmat kurssin kestävät koko lukuvuoden. Mukaan voi tulla kesken kaudenkin. Tammikuu on oikein hyvä ajankohta aloittaa uusi harrastus.

Viikonloppu- ja lyhytkurssit

Kurssien aiheet vaihtelevat vuosittain. Kevään 2022 tarjonnassa mm. steel pannujen yhtyesoittoa.
Viikonloppu- ja lyhytkurssit

Laulu- tai soitonopetus

Yksilöopetuksen paikkoja on rajoitetusti. Tiedustele soitinvaihtoehtoja ja ilmoittaudu jonotuslistalle. Ilmoittautuminen kevätlukukauden tunneille alkaa 10.1.2021 (040 9692677, ma-to 9.00-16.00 ja pe 9.00-14.00)
Laulu- tai soitonopetus
Laulua tai soittoa voi opiskella myös ryhmässä. Kurssitarjonnassa löytyy ryhmiä karaokelaulun, ukulelen, kitaran ja rumpujen opiskeluun.
Soitin- ja lauluryhmät

Kuorot ja lauluyhtyeet

Nurmijärven Opistossa toimii kuoroja, joilla on oma yhdistys. Näihin kuoroihin ilmoittaudutaan suoraan kuoron yhteyshenkilölle. Too many sistersien ja eläkeläisten laulupiirien toimintaan voit ilmoittautua suoraan Nurmijärven Opiston sivuston kautta.
Kuorot ja lauluyhtyeet
Tämän lisäksi on nuorille suunnattu Lauluyhtye.
Lauluyhtye

Orkesterit ja musiikkiryhmät

Yhteismusisointi on mukava harrastus. Pienelläkin osaamisella voi liittyä yhtyeeseen, mutta ilmoittautuessa on hyvä ottaa yhteyttä myös ryhmien vetäjiin. Tarjolla on ryhmiä rokkiin, poppiin, jazziin, operettiin, viihdemusiikkiin ja kansanmusiikkiin.
Orkesterit ja musiikkiryhmät

Musiikin tilauskurssit

Tilauskurssit räätälöidään tilaajan tarpeeseen ja aikatauluihin. Bänditreenien ja ukulelejamien lisäksi voimme ehdotusten pohjalta suunnitella muitakin kursseja.
Musiikin tilauskurssit

Lapset- ja nuoret

Lapset ja nuoret voivat opiskella musiikkia yksilöopetuksena. Ilmoittautuminen kevätlukukauden vapaille laulu- ja soittotunneille alkaa 10.1.2021 (040 9692677, ma-to 9.00-16.00 ja pe 9.00-14.00).
Laulu- tai soitonopetus

Bändisoittoa voi harrastaa bändikouluissa. Ala-asteikäisille suunnatut ryhmät harjoittelevat PopCorn-bändikoulussa. Seuraavan kerran PopCorniin voi ilmoittautua 25.4.-25.5.2022.
Jukolan musiikkikoulu
Yläasteikäisten ilmoittautuminen bändikouluun on jatkuvasti auki. Bändejä ohjaa kolme opettajaa ja ne harjoittelevat Kirkonkylässä ja Klaukkalassa.
Bändikoulu

Nuoret voivat harrastaa laulamista myös ryhmissä. Too many sisters on kuoro, jossa on mukana eri ikäisiä laulajia. Kuoro harjoittelee Kirkonkylällä.
Too many sisters
Lauluyhtye harjoittelee Klaukkalassa.
Lauluyhtye

Jukolan musiikkikoulu

Jukolan musiikkikoulu tarjoaa taiteen perusopetus lapsille, nuorille ja aikuisille. Tarjolla on opetusta bändisoittimiin ja lauluun yksilö- ja ryhmäopetuksena. Tämän lisäksi annetaan ns. avointa, ei taiteen perusopetukseen kuuluvaa opetusta klassisissa soittimissa.
Uusien oppilaiden ilmoittautuminen yksilötunneille 24.4.-25.5.2022 ((040 9692677, ma-to 9.00-16.00 ja pe 9.00-14.00).
Jukolan musiikkikoulu