Kuvataide

Kuvataide, keramiikka, grafiikka ja moni muu (taiteen) luova menetelmä tutuksi!

Opistossamme on mahdollisuus monipuoliseen kuvataiteen harrastamiseen. Kursseille voi tulla rohkeasti myös ilman aikaisempaa kokemusta. Meillä opiskellaan ryhmissä rennolla meiningillä tai niin vakavasti kuin itse haluaa.  Huomaamatta kehittyy värien, muotojen ja materiaalien hallinta sekä itseilmaisu ja luovuus.  Opiskelun ohessa saadaan myös pala taidehistoriaa.

Taiteilijaopettajan ohjauksessa on hyvä edetä omaan tahtiin, jokainen työskentelee omista lähtökohdistaan ja ryhmän positiivinen tuki on kannustava. Järjestämme viikoittain kokoontuvia kursseja ja lyhytkursseja viikonloppuisin ja iltaisin. Otamme vastaan kurssitoiveita ja räätälöimme yksityisiä lyhytkursseja asiakkaan toiveen mukaan.
Meillä on myös kursseja, joista on mahdollisuus saada merkintä Oma Opintopolku-palveluun.

Kansalaisopiston taidekurssit 

Kuvataide- ja muotoilukurssit

Nurmijärven kuvataidekoulu

Nurmijärven kuvataidekoulu on lasten, nuorten ja aikuisten taidekoulu. Toimimme Nurmijärven Opiston alaisuudessa ja olemme antaneet visuaalisten taiteiden perusopetusta Nurmijärven kolmessa taajamassa vuodesta 1998, ammattitaidolla, turvallisesti ja kestävästi, hauskuutta unohtamatta.

Kuvataidekoululla annetaan yleisen oppimäärän mukaista kuvataiteen perusopetusta lapsille ja nuorille maanantaista perjantaihin Rajamäellä, Kirkonkylällä ja Klaukkalassa. Aikuisille on lauantaisin kokoontuva ryhmä eli aikuisten taiteen perusopetus, joka tarjoaa astetta vakavamman otteen kuvataideopiskeluun.

Uudet ilmoittautujat

Info: paivi.takala(at)nurmijarvenopisto.fi