Liikunta ja tanssi

Nurmijärven Opisto tarjoaa liikuntaa monipuolisesti eri puolilla kuntaa. Lajivalikoimaan kuuluu mm. pilates, jooga, kehonhuolto, kuntoliikunta, tanssi ja paritanssi. Lisäksi on tarjolla erityisesti senioreille suunnattuja liikunta- ja tanssiryhmiä sekä vaihtelevia lyhytkursseja.

Joogavalikoimamme on laaja sisältäen monia erilaisia tunteja Klaukkalassa, Kirkonkylällä ja Rajamäessä. Tarjolla on mm. aamujoogaa, lempeää joogaa, yin joogaa sekä joogan lyhytkursseja. Tarkemmat kurssitiedot löydät täältä.

Kehonhuollon kurssit ovat kevyempiä tunteja keskittyen erityisesti liikkuvuuteen ja hyvinvointiin. Asahi on terveysliikuntaa, joka sopii vähemmän liikkuneille. Sitä on tarjolla etäkurssina. Kehonhuolto, callanetics, ja asahi löytyvät täältä.

Kuntoliikuntaa ja jumppaa on tarjolla monia erilaisia ryhmiä ympäri kuntaa. Kuntojumpan ja tehojumpan lisäksi on mm. kahvakuulaa ja juoksuryhmä. Kaikki ryhmät näet täältä.

Pilatesryhmiä on runsaasti eri puolilla kuntaa Klaukkalassa, Kirkonkylällä, Rajamäellä ja Uotilassa. Tarkemmat tiedot ryhmistä täältä.

Tanssikursseja on sekä yksin tanssittavia että paritanssia. Yksin tanssittavia ovat Zumba®, Sambic®, latinalaistanssit, rivitanssi sekä seniorien oma kuntotanssi. Paritanssia on eri tasoja sekä kuntotanssi pareille ja parilattarit. Lisäksi tarjolla on vaihtelevia tanssin lyhytkursseja. Tanssiliikunnan tarjonnan löydät täältä.

Liikuntavalikoimaan kuuluu myös erilaisia etäkursseja, joihin voit osallistuja kaikessa rauhassa omassa kodissasi, kuten joogaa, pilatesta, asahia ja useamman eri kurssin yhdistävä senioriliikunta etäopetuksella.

Senioreille on useita omia ryhmiä päiväaikaan. Heille on tarjolla omia kehonhuolto- ja tanssiryhmiä sekä jo mainittu suuren suosion saanut senioriliikunta etäkurssi, jolloin saa etäopetuksena kolme kertaa viikossa erilaisen jumpan.

Äideille ja vauvoille tarjoamme mamapilates+barre tunteja ja hieman isommille taaperoille huoltajansa kanssa perheliikunta 1-3 v. tunteja sekä Klaukkalassa että Kirkonkylällä. Ne löydät täältä. Lisäksi tarjolla on erityinen lapsiperheille tarkoitettu lyhyiden Seikkailukurssien valikoima, johon voit tutustua paremmin täällä


Tutustu tanssi- ja liikuntatarjontaan