Erikoiskurssit, terveys ja hyvinvointi

Historia ja talous

Historian ja talouden kurssit opistossamme ovat ajan henkeen sopivia ja yleisen kiinnostuksen kohteeksi nousseita. Tarkoituksena on tarjota tietoa, joka helpottaa elämää ja tulevaan varautumista. Uutuutena on osaamisperusteiset kurssit, joista saat halutessasi suoritusmerkinnän valtakunnalliseen Oma opintopolku -järjestelmään. Näet kurssit tästä.

Syksyllä 2023 tarjoamme mielenkiintoisia, historiaan painottuvia hybridiluentoja. Voit tutustua luentoihin tästä.

Luonto ja puutarha

Opiston luonto- ja puutarhakurssit kattavat laajasti aihealuetta. Sisältöinä ovat niin retket luontoon, kuin luonnonantimien hyödyntäminen, kuin konkreettinen suunnittelutyön opettelukin. Kauneudenhoitoonkin hyödynnetään luonnon antimia. Katso kaikki kurssit tästä.

Ilmaisutaito ja kirjallisuus

Nurmijärven Opisto on Teatteri Jukolan koti ja monenlaisia teatteriesityksiä on vuosien varrella toteutettu teatterin toimesta. Improvisaatiota pääsee myös opiskelemaan opiston kursseilla. Kirjallisuuden kursseilla tärkeää on itsensä kehittäminen, luovuuden lisääminen ja kirjallisuuteen tutustuminen monipuolisesti. Kurssit löydät täältä.

Muut erikoiskurssit

Opiston muut erikoiskurssit koostuvat yleisesti kiinnostavista aiheista, joita on haluttu tarjota opiskelijoille. Näitä ovat mm. vesiliikenteen kurssit, joissa voi jopa suorittaa valtakunnallisen navigaatiokokeen opintojen lopuksi. Voit tutustua tarjontaan tästä. 

Terveys ja hyvinvointi

Nurmijärven Opisto tarjoaa terveyden ja hyvinvoinnin kursseja erilaisina lyhytkursseina. Terveyskursseihin kuuluu esimerkiksi hieronta- ja ensiapukursseja.

  • Terveyskurssit löydät tästä linkistä. Tarjoamme ensiapukursseja sekä erilaisia terveysaiheisia luentoja niin etänä kuin paikan päällä.
  • Hyvinvointikursseihin kuuluu esimerkiksi erilaisia meditaation ja rentoutuksen kursseja, jotka löydät täältä.
Filters

 

Pääluokat
Pääluokka
Aineet
Kausi
Opettaja
Opetuskieli

Ajanhallinta kuntoon -Valmennusryhmä ajanhallinnassa kehittymiseen

⬤ Kurssi on täynnä

Meditaatio – ajatusten nollaaminen ja mielen rauhoittaminen – etäkurssi

⬤ Kurssi on täynnä

Meditaatio – haavoittuvuutesi kohtaaminen läsnäolotietoisuudella – etäkurssi

⬤ Kurssi on täynnä

Lounasmeditaatio – Kehon tuntemukset ja mielen keskittäminen – etäkurssi

⬤ Kurssi on täynnä