Nurmijärven Opiston saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.nurmijarvenopisto.fi ja on laadittu / päivitetty 11.08.2022. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

  1. Ei kuulu lainsäädännön piiriin käyttäjien tai muiden ulkopuolisten tahojen palvelussa julkaisemia sisältöjä, jotka eivät ole palveluntarjoajan itsensä tuottamia, rahoittamia tai valvomia.
  2. Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen Eräät sivujen kohdat noudattavat opiston ja sen alaisten oppilaitosten graafisen ilmeen värejä. Näiden elementtien päällä oleva teksti ei joiltain osin täytä kontrastivaatimuksia. Myöskään kaikki sivustolla olevat linkit eivät väreineen täytä saavutettavuuden kontrastivaatimuksia vasta kuin aktivoituna hiirellä, sarkain-napilla(tab) tai muulla laitteella.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi
sähköpostilla: toimisto@nurmijarvenopisto.fi

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen lähettääksesi palautetta sivuston saavutettavuuspuutteista.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Nurmijärven Opisto saavutettavuusseloste opistopalvelut.fi ilmoittautumisjärjestelmä