Mitä kaikkea opistossa tapahtuu?

Miten saada tietoja kursseista ja tapahtumista? Miten seurata vilkasta opistoelämää, ihmisiä sen ympärillä ja ytimessä? On totta, että opistossa on niin paljon kursseja, luentoja ja tapahtumia, että ehdimme julkaista vain osan kuulumisista kotisivujen artikkeleissa ja uutiskirjeessä.

Joko seuraat opiston sosiaalisen median tilejä, joissa kerrotaan kootusti kursseista, luennoista ja tapahtumista teemoittain? Kannattaa ottaa seurantaan:

👉 Opistolla on Facebookissa oma sivu, joka kannattaa ottaa seurantaan ja siellä kannattaa vierailla aika ajoin. Algoritmi ei aina näytä kaikkia julkaisuja seuraajille välittömästi. Julkaisuja ja tapahtumia on toisinaan paljonkin.
https://www.facebook.com/nurmijarvenopisto/

👉 Nurmijärven Opiston liikunta ja hyvinvointi – julkinen ryhmä. Täältä löydät tietoa liikunta-, tanssi- ja hyvinvointikursseista, joita on tällä hetkellä 112 kappaletta! Erityisesti uudet, nopeasti tarjolle tulevat ja asiakkaiden toivekurssit löytyvät helpoiten täältä. Elokuussa ilmestyvään opinto-oppaan kurssitarjontaan tulee usein täydennystä syksyn mittaan.

https://www.facebook.com/groups/906284427281712

👉 Taidetta ja taitoa Nurmijärven Opistossa -sivu. Tällä näet kuvia ja videoita kuvataiteen ja kädentaitojen kursseilta, valmiita asiakastöitä sekä saat kurssitietoja ja tapahtumainfoa. Liity sivun seuraajaksi ja ihastu.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100041691227415

Sivu löytyy myös Instagramista @taitotaide

👉 Opiston pieni maskotti Nurmi-Nalle 🐻 touhuilee opiston arjessa ja on mukana perheiden ja lasten seikkailukursseilla. Nallella on oma Instagram-tili, joka kannattaa ottaa myös seurantaan. @nurminalle

👉 Lisäksi Nurmijärven kuvataidekoulu, Nurmjärven käsityökoulu ja Jukolan musiikkikoulu pyörittävät omia Facebook-sivuja, jotka löytyvät niiden omilla nimillä.

👉 Kaikenlaiset julkaisumme löytyvät Instagramista muun muassa seuraavilla hashtageilla:

#nurmijärvenopisto #nurmijärvenkuvis #nurmijärvenkäsityökoulu #jukolanmusiikkikoulu #nurminalle #taitotaide