Lotta Svärd -järjestön historia / ensimmäinen luento: Itsenäistyminen aktivoi suomalaiset naiset maanpuolustustyöhön

Ladataan Tapahtumat

Lotta Svärd -järjestön historia / ensimmäinen luento: Itsenäistyminen aktivoi suomalaiset naiset maanpuolustustyöhön

Yhteistyössä Nurmijärvi-Taiteen Museo ry:n kanssa toteutetaan Lotta Svärd -järjestön historialuentosarja. Mukana tietoa myös Nurmijärven lotista. Yleissivistävä, historiallinen kokonaisuus, jonka haluat kuulla.

Luento pidetään Nurmijärven valtuustosalissa 17.10.2023. Ensimmäisen luennon aiheena: Itsenäistyminen aktivoi suomalaiset naiset maanpuolustustyöhön.

Luennoitsijana toimii Maritta Pohls, Filosofian tohtori ja historioitsija, jolla on mittava tieto Suomen historiasta. Maritta on pitänyt lukuisia esitelmiä erilaisissa tilaisuuksissa, luennoinut ja vetänyt seminaareja eri yliopistoissa ja kirjoittanut suuren määrän artikkeleita aikakausi- ja sanomalehtiin sekä muihin julkaisuihin.

Luennot ovat hybridiluentoja, mikä tarkoittaa mahdollisuutta seurata luentoja sekä valtuustosalissa että myös etäyhteydellä. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, jos haluat osallistua etänä, niin sinulle lähetetään osallistumislinkki sähköpostiisi noin päivää ennen luentoa. Etäyhteytenä käytetään Teams-sovellusta.

Ilmoittautumaan pääset tästä.