Jukolan musiikkikoulu 50v – Pääjuhla

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jukolan musiikkikoulu 50v – Pääjuhla

30.11.2023 kello 18:30 - 20:00

Tervetuoa juhlimaan kanssamme!

Musiikkikoulun tarkoituksena on ollut sen perustamisesta alkaen toteuttaa kuntalaisille instrumentti- ja lauluopetusta, lähinnä lapsille ja nuorille. Mukana on ollut rytmimusiikin sekä laulun opetus, ja tämä linja jatkuu edelleen. Nykyisin Jukolan musiikkikoulussa harjoittelee kymmenkunta lasten- ja nuorten bändiä, lauluyhtyeitä sekä opiskelee noin 400 oppijaa. Pääpaino on sekä pop/jazz- ja klassisessa laulussa että bändisoittimissa: rummut, kitara, basso, pop/jazz-piano, saksofoni ja harmonikka. Nämä ovat taiteen perusopetukseen kuuluvia instrumentteja. Oppimäärän suoritettuaan opinnoista saa päättötodistuksen. Lisäksi annetaan klassisten soitinten opetusta ns. vapaalla osastolla sen mukaisesti, miten tunneille on tulijoita ja kunnassa yleisesti tarvetta.

Musiikkikoulun 50-vuotisjuhlaa vietetään läpi koko syksyn konserttien ja luentojen merkeissä. Syksyn huipentuu pääjuhlaan Monikkosalissa, jossa juhlistetaan kunnioitettavaa 50 vuoden taivalta sopivan arvokkaalla ja tietysti musiikin täyteisellä juhlakonsertilla. Pääjuhlassa luodaan katsauksia menneisiin vuosiin ja katsotaan rohkeasti tulevaisuuteen. Lavalle nousevat musiikkikoulun entiset ja nykyiset oppilaat sekä opettajat.

Pääjuhla on kaikille avoin, mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan oman istumapaikan varmistamiseksi. Paikkoja rajoitetusti.

Ilmoittautua voit täällä tai soittamalla toimistoon 040 9381007

Tiedot

Päivämäärä:
30.11.2023
Aika:
18:30 - 20:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Monikkosali
Kuntotie 7
Klaukkala,
+ Google Map

Järjestäjät

Jukolan musiikkikoulu
Nurmijärven Opisto