Miten voimme olla avuksi?

Tutustu alennuksiimme ja etuihimme

Opistossa on tarjolla useita alennusmahdollisuuksia ja etuja, joiden avulla eri ryhmien jäsenet voivat osallistua kursseille edullisemmin tai jopa maksutta.

Opintoseteli on suunnattu eläkeläisille ja kehitysvammaisille. Kurssit, joihin tämä avustus kohdistuu, merkitään esittelytekstiin ”opintosetelikurssi”. Hintaa on alennettu tai kurssi voi olla jopa maksuton.

INTO-etu on suunnattu työttömille tai perusopetuksen jälkeistä koulutusta vailla oleville oppivelvollisuusiän ylittäneille henkilöille. Etu tarjoaa 50 € alennuksen kurssimaksusta.

Leijona-passilla tuetaan lasten, nuorten ja perheiden osallisuutta ja ehkäistään syrjäytymistä lahjoitusvarojen kautta. Lahjoituksen olemme saaneet Lions Club Klaukkalalta. Passia voi käyttää kansalaisopiston lasten-, nuorten-, perhekurssien ja seikkailukurssien osallistumiseen maksuttomasti. Seikkailumuskareista sekä taidekoulujen Nuppu- ja Silmu -ryhmistä saa passilla 50 € alennuksen.

Taidekoulujen vapaaoppilaspaikat Jukolan musiikkikoulun, Nurmijärven kuvataidekoulun ja Nurmijärven käsityökoulun oppilaat voivat hakea vapautusta lukukausimaksusta yhdeksi lukuvuodeksi kerrallaan. Sisaralennus 15 € myönnetään taidekoulujen lukukausimaksuista.

Kaikukortilla voi osallistua maksutta kahdelle opiston kurssille lukukaudessa.

Tervetuloa hyödyntämään näitä etuja ja osallistumaan kursseille! Ota yhteyttä toimistoon ja kysy eduista lisää!