Valtakunnallinen harrastusviikko

Opiston harrastusryhmät ja kurssit pyörähtävät käyntiin täydellä teholla tällä viikolla. Sopivasti juuri nyt vietetään myös valtakunnallista Harrastusviikkoa.

Harrastusviikon tavoitteena on, että jokainen lapsi ja nuori löytää itselleen mieleisen harrastuksen – oli se sitten lukemista, liikkumista, piirtämistä tai metsässä käyskentelyä. Kaikki harrastukset ovat yhtä tärkeitä. Tänä vuonna Harrastusviikolla kannustetaan nuoria esittelemään omia harrastuksiaan sekä livenä että somessa. Moni innostuu harrastuksista juuri kavereiden myötä, joten mikä olisikaan parempi tapa tuoda harrastuksia näkyväksi kuin oman suosikin esittely! Harrastusviikko linkittyy Harrastamisen Suomen malliin ja se käynnistää syksyn harrastuskauden. https://harrastusviikko.fi/

Meidän mielestämme myös aikuisten harrastaminen on erittäin tärkeää. Monet aikuiset löytävät oman viiteryhmän tai ystäviä harrastuksen ja opiskelujen myötä. Joskus jopa koko perhe osallistuu yhteisen tekemisen äärelle. Opistosta löytyy mm. seikkailukursseja, joilla harrastamista eri lajeissa voivat kokeilla lapset ja aikuiset yhdessä.

Ota kuva tai video ja jaa harrastamisen iloa muillekin. Muista laittaa tägit:
#munharrastus #minhobby #harrastusviikko #nurmijärvenopisto