Tenavarock

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tenavarock

21.9.2023 kello 10:30 - 11:10

Nyt rokataan!

Tenavien oma suloisen hauska rokkikonsertti on osa Jukolan musiikkikoulun 50-vuotisjuhlavuotta. Lavalle kipuaa musiikkikoulun raudan kovista opettajista ja musiikin ammattilaisista koostettu House Band. Laulua johdattelee ihastuttava Henna-Maija Kuki. Kappaleet ovat iki-ihania rokkiklassikoita, kuten Pöllörock ja Autorämärock. Mutta joukkoon mahtuu paljon muutakin musaa.

Monikkosalin lattia on kokonaan varattu tenaville ja heidän aikuisilleen. Nautitaan musiikista, lauletaan, jammaillaan ja tietysti rokataan! Tällä kertaa ei käännetä volymenappuloita aivan kaakkoon vaan soitetaan yleisölle sopivalla voimakkuudella, menosta tinkimättä.

Varaa paikat ajoissa, Monikkosalin kapasiteetti on rajoitettu. Paikka tulee varata sekä lapselle/lapsille että aikuiselle. Voit lisätä ostoskoriin niin monta paikkaa yhdellä kertaa kuin tarvitset.
Päiväkotiryhmät voivat varata paikat suoraan soittamalla numeroon 040 9692 977 tai 044 9898 626.

Konsertin kesto on n. 40min.

Konsertin tarjoaa Jukolan musiikkikoulu synttäreiden kunniaksi.

*********

Jukolan musiikkikoulu on toiminut Nurmijärvellä vuodesta 1973 ja toimii Nurmijärven Opiston alaisuudessa. Se keskittyy kevyen musiikin opetukseen. Opetusta annetaan niin bändisoittimissa ja laulussa kuin klassisissakin soittimissa lapsille, nuorille ja aikuisille. Musiikkikoulussa on lukuisia bändejä ja lauluyhtyeitä. Opetuksen lisäksi järjestetään konsertteja ja käydään keikoilla. Voit tutustua Jukolan musiikkikouluun kotisivuilla www.jukolanmusiikkikoulu.fi.

Tiedot

Päivämäärä:
21.9.2023
Aika:
10:30 - 11:10
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:

Tapahtumapaikka

Monikkosali
Kuntotie 7
Klaukkala,
+ Google Map

Järjestäjä

Jukolan musiikkikoulu
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto