Taidetiistaina 23.4. on mahdollisuus tutusta taiteen perusopetuksen kouluihin

Kiinnostaako taideharrastus? Tule tutustumaan taiteen perusopetukseen tiistaina 23.4. klo 17 alkaen Kirkonkylälle. Esittelyillassa opettajat kertovat toiminnasta ja antavat vinkkejä harrastuksen aloittamiseen. Pääset myös kokeilemaan eri lajeja.

Yhteistyössä taideoppilaitokset: Nurmijärven käsityökoulu, Nurmijärven kuvataidekoulu, Jukolan musiikkikoulu, Nurmijärven tanssiopisto ja Nurmijärven musiikkiopisto.

Ennakkoilmoittautumista tapahtumaan ei tarvita.

IHANTALO klo 17-19, Ihantolantie 2

💃Tanssien taitavaksi! Esittelyillassa voit seurata showjazz ja street tanssitunteja. Täyttämällä arpalipukkeen voit voittaa NTO:n vyölaukun ja tutustumispaketin syksyn tanssitunneille. Illan lopuksi aikuiset ovat tervetulleita kokeilemaan barrea klo 19.45.

✂️ Käsityön hurmaa! Esittelyillassa voit surauttaa nopeasti pipon itsellesi piporallissa. Pääset osallistumaan yhteisölliseen farkkuryijyteokseen ja kurkistamaan melko uuteen käsityökouluun.

🎨 Kuvataiteen lumoa! Esittelyillassa voit seurata kuvataidekoulun oppituntia. Kierrätämme innokkaasti farkkuja, joten pääset kokeilemaan hauskaa farkkutaidetta halutessasi. Yhteisöllinen taidemuraali syntyy piha-alueelle.

NUMON OPETUSPISTE klo 17-19, Keskustie 6

🎷 Musiikin iloa! Esittelyillassa voit seurata musiikkiopiston muskaritunteja ja osallistua musiikkileikkiin. Soitinesittelyssä saat lisätietoa eri soittimista ja soittoharrastuksesta. Voit myös kokeilla, miten eri instrumentteja soitetaan.

BOWLING CORNER klo 19-20, Ojakkalantie 2

🎤 Riemukasta rock’n rollia! Esittelyilta huipentuu kevätjameihin, jossa pääset kuuntelemaan musiikkikoulun lasten ja nuorten bändejä. PopCorn-bändit ovat uran alkutaipaleella olevia rokin sankareita. Bändikoulun bändit tähdittävät iltaa iskelmästä poppiin ja rockiin.