50 – 25 – 1

Opistossa toimii kolme taiteen perusopetuksen koulua: musiikkikoulu, kuvataidekoulu ja käsityökoulu. Ne viettävät yhteistä juhlasyksyä, kun jokaisella on mukava merkkipaalu saavutettu.

Jukolan musiikkikoulu perustettiin kansalaisopiston yhteyteen vuonna 1973. Joten tänä vuonna vietetään 50-vuotisjuhlavuotta. Syksyn musiikkikalenteri on täynnä mukavia esityksiä ja tilaisuuksia. Kaikki ovat maksuttomia osallistujille. Tervetuloa kuulolle – tule, näe, koe, ihastu – rock!

Nurmijärven kuvataidekoulu on perustettu 1998. Monien vaiheiden jälkeen se päätettiin siirtää kansalaisopiston alaisuuteen vuonna 2016. Kuvataidekoulu juhlii 25-vuotista taivaltaa lukuvuoden aikana erilaisissa tilaisuuksissa. Toimintaa voi seurata vaikkapa kuvataidekoulun Instagramissa.

Nurmijärven käsityökoulu perustetiin kansalaisopiston yhteyteen vuonna 2022. Ajatus kädentaitojen tavoitteellisen opetuksen järjestämisestä oli kypsynyt opistossa jo pitkään, ja asiakkaatkin toivoivat Nurmijärvelle kästityökoulua. Kässäkoulu on toiminut nyt yhden lukuvuoden ja toiminta laajenee syksyllä Kirkonkylälle.

Voit tutustua taidekoulujen toimintaan niiden omilla kotisivuilla sekä somessa.
Jukolan musiikkikoulu kotisivut / Facebook
Nurmijärven kuvataidekoulu kotisivut / Facebook / Instagram @nurmijarvenkuvis
Nurmijärven käsityökoulu kotisivut / Facebook / Instagram @nurmijarven_kasityokoulu