Opiston toimintavuosi 2021-2022

Syyskausi 6.9. alkaen, syysloma vko 42 
Kevätkausi 10.1. alkaen, talviloma vko 8
 
Erikseen mainitut ryhmät kokoontuvat myös lomaviikoilla
Ajantasaiset kurssipäivät voit tarkistaa kurssin nimellä www.opistopalvelut.fi/nurmijarvi

Maksaminen ja alennukset

1. Verkkomaksu
Netti-ilmoittautumisen yhteydessä voit maksaa kurssimaksun verkkopankissa (myös MobilePay), Smartumilla ja ePassilla. Huom! Ostoskoriin valitut kurssit voi maksaa verkossa vain yhdellä maksutavalla.

2. Lasku
Mikäli ohitat verkkomaksun tai ilmoittaudut puhelimitse, saat sähköpostiin maksulinkin, jonka kautta pääset maksamaan laskun edellä mainituilla verkkomaksutavoilla. Tarvittaessa lähetämme myös paperilaskun.

3. Muut maksutavat omalta laitteeltasi. Toimistossa ei ole korttimaksupäätettä. Maksun saajaksi valitaan Nurmijärven Opisto. Maksajan tiedot välittyvät maksun saajalle.

Eazybreak mobiilimaksu
Edenred
mobiilimaksu
ePassi
verkko (ks. kohta 1-2) tai ePassin verkkosivujen kautta
Smartum
verkko (ks. kohta 1-2) tai mobiilimaksu

Smartum ja Tyky liikunta- ja kulttuurisetelit
Voit tuoda, lähettää tai jättää setelit opiston lukolliseen postilaatikkoon. Lähetämme kuitin suorituksesta. Muistathan allekirjoittaa setelit. Kysy lisätietoja toimistosta.

Huom! Työnantajan omaehtoiseen liikunta- ja kulttuuritoimintaan myöntämät maksuvälineet ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa ruoka- ja juomakursseja, kielikursseja eikä tutkintoon johtavaa koulutusta.

 

Opintoseteli (= alennettu kurssimaksu tai maksuton kurssi)
Opetusministeriö on myöntänyt opistolle erityisavustuksen käytettäväksi työttömien, seniorien (yli 63v.), eläkeläisten, kehitysvammaisten ja maahanmuuttajien kurssimaksujen alentamiseen. Avustus kohdennetaan eri ainealueiden tiettyihin kursseihin. Kurssin esittelytekstissä on maininta: (opintosetelikurssi), jolloin tämä kurssi on maksuton tai kurssimaksu on alennettu em. ryhmiin kuuluville. Kurssit ovat kaikille avoimia ja täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Tarvittaessa pyydämme nähtäväksi alennukseen oikeuttavan kortin tai muun todistuksen.

INTO-etu
Työttömät saavat käyttöönsä lukuvuodeksi erityisedun 50€/hlö (henkilökohtainen). Tämän edun voi käyttää kurssimaksun tai kurssimaksujen alentamiseen osallistuessaan kurssille/kursseille. Ota yhteys toimistoon edun saamiseksi p. 040 936 0080.

Alennukset
Jukolan musiikkikoulun ja Nurmijärven kuvataidekoulun hyväksytyille oppilaille on mahdollista hakea vapautusta maksusta yhden lukuvuoden ajaksi. Hakemukset tulee palauttaa 31.8. mennessä. (Kevään osalta 31.12. mennessä). Lomakkeet löytyvät molempien koulujen kotisivuilta sekä paperiversiona opiston toimistosta.

Kurssimaksut
UUDENMAAN OSUUSPANKKI FI49 5301 7420 0102 66
Käytäthän ensisijaisesti maksulinkkiä tai viitteellistä laskua.

Toimisto

Nurmijärven Opisto
Klaukkalan Aitohelmi, 2. krs
Klaukkalantie 72
01800 Klaukkala

Toimisto avoinna:
ma-to klo 9.00-16.00

pe klo 9.00-14.00

040 938 1007 & 040 936 0080
toimisto (at) nurmijarvenopisto.fi