Opiston toimintavuosi 2020-2021

Syyskausi 7.9. alkaen, syysloma vko 42 
Kevätkausi 11.1. alkaen, talviloma vko 8 

Erikseen mainitut ryhmät kokoontuvat myös lomaviikoilla

Ilmoittautuminen

Opiston kaikille kursseille ilmoittaudutaan ennakkoon.
(Ei tekstiviestillä eikä sähköpostilla).

Kursseille pääsee ilmoittautumaan ma 8.6. alkaen ja lukuvuoden 2020-2021 opinto-opas jaetaan koteihin viikolla 33.

Maksaminen ja alennukset

Syksyn kurssien maksaminen ilmoittautumisen yhteydessä ei poikkeuksellisesti ole mahdollista. Lähetämme maksulinkin sähköpostiisi 1-3 viikkoa ennen kurssin alkua.

1. Verkkomaksu
Netti-ilmoittautumisen yhteydessä voit maksaa kurssimaksun verkkopankissa (myös MobilePay), Smartum Saldolla, SporttiPassilla tai KulttuuriPassilla. Huom! Ostoskoriin valitut kurssit voi maksaa verkossa vain yhdellä maksutavalla.

2. Lasku
Mikäli ohitat verkkomaksun tai ilmoittaudut puhelimitse, saat sähköpostiin maksulinkin, jonka kautta pääset maksamaan laskun edellä mainituilla verkkomaksutavoilla. Tarvittaessa lähetämme myös paperilaskun.

3. Muut maksutavat omalta laitteeltasi. Toimistossa ei ole korttimaksupäätettä.

Eazybreak
Edenred
ePassi
Smartum

Tyky-Online verkkomaksu

Smartum ja Tyky liikunta- ja kulttuurisetelit
Voit tuoda, lähettää tai jättää setelit opiston lukolliseen postilaatikkoon. Lähetämme kuitin suorituksesta. Muistathan allekirjoittaa setelit. Kysy lisätietoja toimistosta.

Huom! Työnantajan omaehtoiseen liikunta- ja kulttuuritoimintaan myöntämät maksuvälineet ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa ruoka- ja juomakursseja, kielikursseja eikä tutkintoon johtavaa koulutusta.

 

Opintoseteli (= alennettu kurssimaksu tai maksuton kurssi)
Opetusministeriö on myöntänyt opistolle erityisavustuksen käytettäväksi työttömien, seniorien (yli 63v.), eläkeläisten, kehitysvammaisten ja maahanmuuttajien kurssimaksujen alentamiseen. Avustus kohdennetaan eri ainealueiden tiettyihin kursseihin. Kurssin esittelytekstissä on maininta: (opintosetelikurssi), jolloin tämä kurssi on maksuton tai kurssimaksu on alennettu em. ryhmiin kuuluville. Kurssit ovat kaikille avoimia ja täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Tarvittaessa pyydämme nähtäväksi alennukseen oikeuttavan kortin tai muun todistuksen.

INTO-etu
Työttömät saavat käyttöönsä lukuvuodeksi erityisedun 50€/hlö (henkilökohtainen). Tämän edun voi käyttää kurssimaksun tai kurssimaksujen alentamiseen osallistuessaan kurssille/kursseille. Ota yhteys toimistoon edun saamiseksi p. 040 936 0080.

Alennukset
Jukolan musiikkikoulun ja Nurmijärven kuvataidekoulun hyväksytyille oppilaille on mahdollista hakea vapautusta maksusta yhden lukuvuoden ajaksi. Hakemukset tulee palauttaa 31.8. mennessä. Lomakkeet löytyvät molempien koulujen kotisivuilta sekä paperiversiona opiston toimistosta.

Peruminen

Osallistumisen peruminen 

  • Peruminen tehdään netissä ilmoittautumisjärjestelmässä, soittamalla tai käymällä toimistossa 
  • Opettajalle perumista ei tehdä. Poikkeuksena on musiikin yksilötunnit, joista ilmoitetaan myös opettajalle.
  • Kansalaisopiston kursseille osallistumisen voi ilman kuluja perua viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Osallistumisen peruminen tämän jälkeen velvoittaa kurssimaksun maksamiseen.
  • Opettajalle ilmoittaminen, maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei ole peruminen. 

Opintojen keskeyttäminen 

  • Kurssimaksun maksaminen on opiskelupaikan lunastus, joten kurssimaksuja ei hyvitetä opintojen keskeyttämisen vuoksi. Ryhmän vaihtaminen toiseen on mahdollista, mikäli tilaa on. 

Kurssin peruminen tai keskeyttäminen 

  • Opisto voi perua suunnitellun kurssin, mikäli kurssilla ei ole tarpeeksi osallistujia. Kurssi joudutaan myös joskus lopettamaan, jos ryhmäkoko vähenee alle minimin. Näissä tapauksissa kurssimaksuja palautetaan.  
  • Koronapandemiasta tai muista opistosta riippumattomista syistä kurssikertoja voi jäädä pitämättä 1-2 kertaa. Poikkeusoloissa myös osa tunneista saatetaan siirtää lähiopetuksesta etäopetukseen. Tällöin kurssimaksuja ei hyvitetä.  

Toimisto

Nurmijärven Opisto
Klaukkalan Aitohelmi, 2. krs
Klaukkalantie 72
01800 Klaukkala

Toimisto avoinna:
ma-to klo 9.00-16.00
pe klo 9.00-14.00

040 938 1007 & 040 936 0080
toimisto (at) nurmijarvenopisto.fi

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.