Opiston kurssitoiminnassa on paljon muutoksia vuoden 2021 alussa korona-rajoituksista ja suosituksista johtuen. Tämän vuoksi myös asiakkailla on paljon kysyttävää.

Olemme koonneet tähän yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia. Olkaa hyvät!

KYSYMYS: Mistä saan tiedon toteutuuko kurssi, jolle olen ilmoittautunut?
VASTAUS: Olemme lähettäneet kaikille asiakkaille tiedon kurssin toteutumisesta joko tekstiviestillä tai sähköpostilla. 11.1. alkaen ei mikään kurssi toteudu lähiopetuksena. Osa kursseista on peruttu, osa aloitetaan etäopetuksena ja osa on siirretty alkamaan myöhemmin. Voit tarkistaa kurssin tilanteen myös ilmoittautumisjärjestelmästä hakemalla oman kurssin näkyviin nimellä tai kurssinumerolla.
www.opistopalvelut.fi/nurmijarvi

KYSYMYS: Minulle ei ole tullut mitään tietoa kurssin alkamisesta tai peruuntumisesta. Miksi?
VASTAUS: Ensin on hyvä tarkistaa, että yhteystiedot ovat meillä ajantasalla ja oikein. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille juuri ennen sen alkua, emme ole vielä ehtineet ilmoittaa sinulle muutoksista.
Omien yhteystietojen tarkistaminen onnistuu parhaiten soittamalla toimistoon p. 040 938 1007 tai 040 9360080

KYSYMYS: Kurssi, jolle olin ilmoittautunut, peruuntui. Haluaisin kuitenkin aloittaa jollakin toisella kurssilla. Mistä saisin neuvoja sopivan kurssin valintaan?
VASTAUS: Mukavaa, että olet innostunut opiskelemaan ja harrastamaan. Autamme mielellämme. Soita meille tai laita sähköpostia, niin asiat selviävät parhaiten. Tässä on yleisnumero p. 040 938 1007, sähköposti toimisto(at)nurmijarvenopisto.fi ja ainekohtaiset yhteystiedot löydät TÄÄLTÄ.

KYSYMYS: Olen maksanut osallistumismaksun, mutta kurssi peruuntui. Miten saan rahani takaisin?
VASTAUS: Palautamme peruuntuneen kurssin maksun toiveesi mukaan joko tilille tai saldokortille. Pyydämme ystävällisesti olemaan yhteydessä toimistoon toimisto(at)nurmijarvenopisto.fi.
Voit myös jättää kurssimaksun odottamaan kevään mahdollista toteutuvaa kurssia.

KYSYMYS: Koska lähiopetus taas alkaa?
VASTAUS: Seuraamme rajoituksia ja suosituksia. Mikäli opetus- ja harrastustoiminta voidaan taas aloittaa lähiopetuksena, teemme sen taatusti heti kun vain mahdollista.
Kannattaa seurata tiedotteitamme Facebookissa, Instagramissa ja täällä kotisivuilla.