Erikoiskurssit, terveys ja hyvinvointi

Historia ja talous
Historian ja talouden kurssit opistossamme ovat ajan henkeen sopivia ja yleisen kiinnostuksen kohteeksi nousseita. Tarkoituksena on tarjota tietoa, joka helpottaa elämää ja tulevaan varautumista. Erittäin suosituksi ovat nousseetkin sijoittamiseen liittyvät kurssit.
Katso kurssit tästä. Mielenkiintoista historiallista näkökulmaa tarjotaan Vanhojen käsialojen ja asiakirjojen tulkinta -kurssilla, joka on erityisen tärkeä heille, jotka ovat kiinnostuneita sukututkimuksesta.

 


Luonto ja puutarha

Opiston luonto- ja puutarhakurssit kattavat laajasti aihealuetta. Sisältöinä ovat niin retket luontoon, kuin luonnonantimien hyödyntäminen, kuin konkreettinen suunnittelutyön opettelukin. Katso kurssit tästä. Myös kauneudenhoitoon voidaan liittää luonnonyrttejä, mikä täydentää mukavasti kurssitarjontaa. Tutustu kursseihin tästä.

 


Ilmaisutaito ja kirjallisuus
Nurmijärven Opisto on Teatteri Jukolan koti ja monenlaisia teatteriesityksiä on vuosien varrella toteutettu teatterin toimesta. Improvisaatiota pääsee myös opiskelemaan opiston kursseilla.
Kirjallisuuden kursseilla tärkeää on itsensä kehittäminen, luovuuden lisääminen ja kirjallisuuteen tutustuminen monipuolisesti. Kurssit löydät täältä.

 


Muut erikoiskurssit

Opiston muut erikoiskurssit koostuvat yleisesti kiinnostavista aiheista, joita on haluttu tarjota opiskelijoille. Näitä ovat mm. vesiliikenteen kurssit, joissa voi jopa suorittaa valtakunnallisen navigaatiokokeen opintojen lopuksi. Voit tutustua tarjontaan tästä. Hyvin suosittuja ovat myös muut ns. varautumiskoulutukset, esimerkkinä 72 tuntia -varautumiskoulutus.

 


Terveys ja hyvinvointi

Nurmijärven Opisto tarjoaa terveyden ja hyvinvoinnin kursseja erilaisina lyhytkursseina. Terveyskursseihin kuuluu esimerkiksi hieronta- ja ensiapukursseja. 

 

  • Terveyskurssit löydät tästä linkistä.
  • Hyvinvointikursseihin kuuluu esimerkiksi erilaisia tunteiden hallinnan ja meditaation kursseja, jotka löydät täältä.

Toimisto

Nurmijärven Opisto
Klaukkalan Aitohelmi, 2. krs
Klaukkalantie 72
01800 Klaukkala

Toimisto avoinna:
ma-to klo 9.00-16.00

pe klo 9.00-14.00

040 938 1007 & 040 936 0080
toimisto (at) nurmijarvenopisto.fi