Opiston toimintavuosi 2017-2018

Syyskausi 28.8. alkaen:
-12 opetusviikkoa, syysloma vko 42 (erikseen mainitut ryhmät kokoontuvat syyslomaviikolla)

Kevätkausi 8.1. alkaen:
-12 opetusviikkoa, talviloma vko 8 (erikseen mainitut ryhmät kokoontuvat talvilomaviikolla)

ILMOITTAUTUMINEN

Opiston kaikille kursseille ilmoittaudutaan ennakkoon. (Ei tekstiviestillä eikä sähköpostilla).

MAKSAMINEN JA ALENNUKSET

VERKKOMAKSU
Verkkopankki. Netti-ilmoittautumisen yhteydessä kurssin voi maksaa heti verkkopankin välityksellä. Joidenkin kurssien kohdalla on mainittu alennettu kurssimaksu. Mikäli olet oikeutettu alennukseen (eläkeläinen, opiskelija, työtön), älä maksa verkossa. Sinulle lähetetään oikean suuruinen lasku. (Useilla kursseilla laskun saa opettajalta ensimmäisillä kerroilla).

Smartum verkkomaksuna netti-ilmoittautumisen yhteydessä.

Sportti- ja Kulttuuripassilla verkkomaksuna. Passilla voi maksaa vain netti-ilmoittautumisen yhteydessä ePassi –linkin kautta.

LASKU
Mikäli et maksa kurssia netti-ilmoittautumisen yhteydessä, sinulle lähetetään lasku. Myös puhelimitse ilmoittautuneille lähetetään lasku. (Useilla kursseilla laskun saa opettajalta ensimmäisillä kerroilla).

MUUT MAKSUTAVAT
Smartum Saldolla verkkomaksuna omalta kotikoneelta saatuasi laskun. Smartum verkkopalvelu

Tyky-Online verkkomaksuna omalta kotikoneelta saatuasi laskun.
Tyky-Online

BenifyPay mobiilimaksuna saatuasi laskun.

Smartum ja Tyky liikunta- ja kulttuuriseteleillä. (Voit tuoda, lähettää tai jättää setelit opiston lukolliseen postilaatikkoon saatuasi laskun. Lähetämme kuitin suorituksesta. Muistathan allekirjoittaa setelit. Kysy lisätietoja toimistosta.)

Huom! Työnantajan omaehtoiseen liikunta- ja kulttuuritoimintaan myöntämät maksuvälineet ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa ruoka- ja juomakursseja, eikä tutkintoon johtavaa koulutusta.

Opistolla ei ole toimistossa korttimaksupäätettä.

Opintoseteli (= alennettu kurssimaksu tai maksuton kurssi)
Opetusministeriö on myöntänyt opistolle erityisavustuksen käytettäväksi työttömien, eläkeläisten, kehitysvammaisten ja maahanmuuttajien kurssimaksuihin. Avustus kohdennetaan eri ainealueiden tiettyihin kursseihin. Kurssin esittelytekstissä on maininta: (opintosetelikurssi), jolloin tämä kurssi on maksuton tai kurssimaksu on alennettu em. ryhmiin kuuluville. Kurssit ovat kaikille avoimia ja täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Tarvittaessa pyydämme nähtäväksi alennukseen oikeuttavan kortin tai muun todistuksen.

Alennukset
Työttömille, eläkeläisille sekä opiskelijoille myönnetään joillakin kursseilla alennus, joka on mainittu kurssin kohdalla. Esitä alennukseen oikeuttava todiste opettajalle.
Jos olet maksanut toimintavuoden aikana neljä kurssia, saat viidennen maksutta (ei koske avointa yliopistoa eikä yksilötunteja). Etu on henkilökohtainen. Ota yhteys toimistoon.

PERUMINEN

Osallistumisen peruminen
Netissä, soittamalla tai käymällä toimistossa (opettajalle kurssin perumista ei voi tehdä, paitsi musiikin yksilötunneista myös opettajalle). Osallistumisen peruminen tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Huom! Maksun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.
Kurssimaksun maksaminen on opiskelupaikan lunastus, joten kurssimaksuja ei hyvitetä opintojen keskeyttämisen vuoksi. Opisto voi perua suunnitellun kurssin, mikäli kurssilla ei ole tarpeeksi osallistujia. Kurssi joudutaan myös joskus lopettamaan, jos ryhmäkoko vähenee alle minimin. Näissä tapauksissa kurssimaksuja palautetaan.

TOIMISTO

Nurmijärven Opisto
Klaukkalan Aitohelmi, 2. krs
Klaukkalantie 72
01800 Klaukkala

Toimisto avoinna:
ma-to klo 9.00-16.00
pe klo 9.00-14.00

Puh. 040 938 1007 & 040 936 0080
toimisto@nurmijarvenopisto.fi

Nurmijärven opisto

Klaukkalan Aitohelmi, 2. krs
Klaukkalantie 72
01800 Klaukkala

Toimisto avoinna:
ma-to klo 9.00-16.00,
pe klo 9.00-14.00
11.1.-25.4. maanantaisin klo 18.00 saakka