Opiston toimintavuosi 2018-2019

Syyskausi 27.8. alkaen, syysloma vko 42
Kevätkausi 7.1. alkaen, talviloma vko 8

Erikseen mainitut ryhmät kokoontuvat myös lomaviikoilla

ILMOITTAUTUMINEN

Opiston kaikille kursseille ilmoittaudutaan ennakkoon.
(Ei tekstiviestillä eikä sähköpostilla).

MAKSAMINEN JA ALENNUKSET

1. VERKKOMAKSU
Netti-ilmoittautumisen yhteydessä voit maksaa kurssimaksun verkkopankissa, Smartum Saldolla, SporttiPassilla tai KulttuuriPassilla. Huom! Ostoskoriin valitut kurssit voi maksaa verkossa vain yhdellä maksutavalla.

2. LASKU
Mikäli ohitat verkkomaksun tai ilmoittaudut puhelimitse, saat sähköpostiin maksulinkin, jonka kautta voit maksaa laskun verkkopankissa. Tarvittaessa lähetämme myös paperilaskun.

3. MUUT MAKSUTAVAT (omalta laitteeltasi, muistathan kirjoittaa viestikenttään kurssin nimen ja numeron)
Smartum Saldo verkkomaksu
 Smartum Polku
Tyky-Online verkkomaksu Tyky-Online
ePassi verkkomaksu https://www.epassi.fi/fi/etusivu
Edenred mobiilimaksu
 (Avaa MyEdenred-sovellus ja valitse ”Luo mobiilimaksu” virike-edun kohdalta – Etsi sovelluksesta Nurmijärven Opisto – Syötä summa ja paina vahvista maksu)

Smartum ja Tyky liikunta- ja kulttuurisetelit
Voit tuoda, lähettää tai jättää setelit opiston lukolliseen postilaatikkoon. Lähetämme kuitin suorituksesta. Muistathan allekirjoittaa setelit. Kysy lisätietoja toimistosta.

Huom! Työnantajan omaehtoiseen liikunta- ja kulttuuritoimintaan myöntämät maksuvälineet ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa ruoka- ja juomakursseja, kielikursseja eikä tutkintoon johtavaa koulutusta.

Opistolla ei ole toimistossa korttimaksupäätettä

Opintoseteli (= alennettu kurssimaksu tai maksuton kurssi)
Opetusministeriö on myöntänyt opistolle erityisavustuksen käytettäväksi työttömien, eläkeläisten, kehitysvammaisten ja maahanmuuttajien kurssimaksujen alentamiseen. Avustus kohdennetaan eri ainealueiden tiettyihin kursseihin. Kurssin esittelytekstissä on maininta: (opintosetelikurssi), jolloin tämä kurssi on maksuton tai kurssimaksu on alennettu em. ryhmiin kuuluville. Kurssit ovat kaikille avoimia ja täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Tarvittaessa pyydämme nähtäväksi alennukseen oikeuttavan kortin tai muun todistuksen.

INTO-etu
Työttömät saavat käyttöönsä lukuvuodeksi erityisedun 50€/hlö (henkilökohtainen). Tämän edun voi käyttää kurssimaksun tai kurssimaksujen alentamiseen osallistuessaan kurssille/kursseille. Ota yhteys toimistoon edun saamiseksi p. 040 936 0080.

Alennukset
Jos olet maksanut toimintavuoden aikana neljä kurssia, saat viidennen maksutta (ei koske pilatesta eikä yksilötunteja). Etu on henkilökohtainen. Ota yhteys toimistoon.
Jukolan musiikkikoulun ja Nurmijärven kuvataidekoulun lukuvuoden 2018-2019 vapaaoppilaspaikat ovat haussa 31.8.2018 mennessä. Hakulomakkeen ja lisätiedot löydät em. koulujen nettisivuilta.

PERUMINEN

Osallistumisen peruminen
Netissä, soittamalla tai käymällä toimistossa (opettajalle kurssin perumista ei voi tehdä, paitsi musiikin yksilötunneista myös opettajalle). Osallistumisen peruminen tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Huom! Maksun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.
Kurssimaksun maksaminen on opiskelupaikan lunastus, joten kurssimaksuja ei hyvitetä opintojen keskeyttämisen vuoksi. Opisto voi perua suunnitellun kurssin, mikäli kurssilla ei ole tarpeeksi osallistujia. Kurssi joudutaan myös joskus lopettamaan, jos ryhmäkoko vähenee alle minimin. Näissä tapauksissa kurssimaksuja palautetaan.

TOIMISTO

Nurmijärven Opisto
Klaukkalan Aitohelmi, 2. krs
Klaukkalantie 72
01800 Klaukkala

Toimisto avoinna:
ma-to klo 9.00-16.00
pe klo 9.00-14.00

Puh. 040 938 1007 & 040 936 0080
toimisto (at) nurmijarvenopisto.fi

Nurmijärven opisto

Klaukkalan Aitohelmi, 2. krs
Klaukkalantie 72
01800 Klaukkala

Toimisto avoinna:
ma-to klo 9.00-16.00,
pe klo 9.00-14.00
11.1.-25.4. maanantaisin klo 18.00 saakka