MAKSAMINEN JA ALENNUKSET

VERKKOMAKSU
Verkkopankki
Netti-ilmoittautumisen yhteydessä kurssin voi maksaa heti verkkopankin välityksellä.

Smartum verkkomaksuna netti-ilmoittautumisen yhteydessä.

Sportti- ja Kulttuuripassilla verkkomaksuna.
Passilla voi maksaa vain netti-ilmoittautumisen yhteydessä ePassi –linkin kautta.

LASKU
Mikäli et maksa kurssia netti-ilmoittautumisen yhteydessä, sinulle lähetetään lasku. Myös puhelimitse ilmoittautuneille lähetetään lasku. (Useilla kursseilla laskun saa opettajalta ensimmäisillä kerroilla).

MUUT MAKSUTAVAT
Smartum Saldolla verkkomaksuna omalta koneelta saatuasi laskun. Smartum verkkopalvelu

Tyky-Online verkkomaksuna omalta koneelta saatuasi laskun.
Tyky-Online

BenifyPay mobiilimaksuna saatuasi laskun.

Smartum ja Tyky liikunta- ja kulttuuriseteleillä. (Voit tuoda, lähettää tai jättää setelit opiston lukolliseen postilaatikkoon saatuasi laskun. Lähetämme kuitin suorituksesta. Muistathan allekirjoittaa setelit. Kysy lisätietoja toimistosta.)

Huom! Työnantajan omaehtoiseen liikunta- ja kulttuuritoimintaan myöntämät maksuvälineet ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa ruoka- ja juomakursseja, kielikursseja eikä tutkintoon johtavaa koulutusta.
Opistolla ei ole toimistossa korttimaksupäätettä.

 

Opintoseteli (= alennettu kurssimaksu tai maksuton kurssi)
Opetusministeriö on myöntänyt opistolle erityisavustuksen käytettäväksi työttömien, eläkeläisten, kehitysvammaisten ja maahanmuuttajien kurssimaksuihin. Avustus kohdennetaan eri ainealueiden tiettyihin kursseihin. Kurssin esittelytekstissä on maininta: (opintosetelikurssi), jolloin tämä kurssi on maksuton tai kurssimaksu on alennettu em. ryhmiin kuuluville. Kurssit ovat kaikille avoimia ja täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Tarvittaessa pyydämme nähtäväksi alennukseen oikeuttavan kortin tai muun todistuksen.

Alennukset
Työttömille, eläkeläisille sekä opiskelijoille myönnetään joillakin kursseilla alennus, joka on mainittu kurssin kohdalla. Esitä alennukseen oikeuttava todiste opettajalle.
Jos olet maksanut toimintavuoden aikana neljä kurssia, saat viidennen maksutta (ei koske pilatesta eikä yksilötunteja). Etu on henkilökohtainen. Ota tarvittaessa yhteys toimistoon.

TOIMISTO

Nurmijärven Opisto
Klaukkalan Aitohelmi, 2. krs
Klaukkalantie 72
01800 Klaukkala

Toimisto avoinna:
ma-to klo 9.00-16.00
pe klo 9.00-14.00

Puh. 040 938 1007 & 040 936 0080

Nurmijärven opiston toimisto